Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми поважаємо ваші права на конфіденційність. Ми створили цю політику конфіденційності («Політика конфіденційності»), щоб пояснити, як ми обробляємо зібрану і отриману інформацію від вашого використання нашого веб-сайту https://agriforum.online (далі також Сайт). Справжня Політика конфіденційності поширюється тільки на Сайт, і ми не несем відповідальності за діяльність людей, компаній, установ або веб-сайтів, які ми не контролюємо, не керуємо або не використовуємо.    За винятком випадків, викладених в цій Політиці конфіденційності, ми не публікуємо особисту інформацію про наших користувачів без їх дозволу.

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності, тому що вона регулює використання https://agriforum.online. Якщо ви не згодні з цією Політикою конфіденційності, не використовуйте https://agriforum.online

 

  1. На яку інформацію поширюється дана Політика конфіденційності

1.1. Дана Політика конфіденційності поширюється на інформацію, яку адміністрація Сайту отримує від вас через Сайт. Ідентифікаційні дані особи необхідно надавати лише для отримання інформації по послугам на Сайті, наприклад по форумах або конференціях. Для отримання консультації необхідно надати інформацію, яка дозволяє ідентифікувати користувача (далі – «Ідентифікація особи»): ім’я та прізвище, електронна адреса і т.д. Ви несете відповідальність за достовірність інформації, для ідентифікації особи, яку ви надаєте на Сайті . Якщо ви надаєте недостовірні дані, то не зможете отримати корисну інформацію, а ми не зможемо зв’язатися з вами. Наприклад, завжди необхідно стежити за тим, щоб було вказано актуальну електронну адресу та телефон, оскільки це одні з основних способів зв’язку з вами.

  1. Ухвалення умов Політики конфіденційності

2.1. При користуванні Сайтом, користувач надає свою згоду з цією Політикою і дає згоду на збір і використання особистої інформації, як описано нижче (в тому числі, але не виключно, надає згоду на збір, зберігання, використання, обмін, копіювання, редагування, адаптацію, знеособлення, оновлення, видалення, відновлення даних). Додаткового письмової чи іншої форми згоди користувача на збір і використання інформації, що збирається не потрібно.

2.2. Погоджуючись з Політикою конфіденційності та приймаючи її умови, користувач надає адміністрації Сайту однозначну згоду на обробку та використання будь-яких персональних даних, які стали відомими адміністрації в результаті користування користувачем Сайтом відповідно до законодавства України в сфері захисту персональних даних.

2.3. Обробка персональних даних включає, але не обмежується, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, оновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення персональних даних, які обробляються адміністрацією Сайту, будь-якою особою, пов’язаною з адміністрацією сайту відносинами контролю з метою ведення бази персональних даних користувачів.

2.4. Користувач погоджується, що адміністрація Сайту не повинна отримувати додаткової згоди користувача для передачі персональних даних користувача будь-якій особі, пов’язаній з адміністрацією Сайту відносинами контролю або в рамках договірних відносин.

2.5. У разі, якщо користувач не згоден з цією політикою, використання Сайту забороняється і адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за всіма претензіями користувача, пов’язаними з використанням Сайту при незгоді з Політикою.

2.6. Виконавець рекомендує користувачеві при використанні Сайту не вводити додатково ніякої особистої інформації про себе, крім тієї інформації, яка необхідна, щоб отримати доступ до інформації по форумах та конференціях.

  1. Види інформації, що збирається

3.1. Персональна інформація:

Персональна інформація означає інформацію про користувача, яка може бути використана сама по собі для ідентифікації користувача в тому числі, але не обмежуючись наступною інформацією: прізвище, ім’я, по батькові, поштова адреса, адреса електронної пошти, номер телефону, фото, дата народження, стать, наміри в сфері реалізації одержуваної консультації, рід і характер діяльності користувача, досягнуті користувачем результати в своїй діяльності.

3.2. Знеособлена інформація:

Знеособлена інформація збирається при використанні Сайту в автоматичному режимі і є такою, за допомогою якої можна ідентифікувати користувача. До такої інформації належить (не єдиний перелік): демографічна інформація; інформація про використовувані користувачем сервіси при отриманні доступу до Сайту; параметри пристрою користувача, такі як унікальний ідентифікатор пристрою («UDID»), (Media Access Control) «MAC» адреса, або інші ідентифікатори пристроїв; параметри і налаштування інтернет-браузерів, файли «cookie», веб-маяки, маркери та інші технології; програмна платформа пристрою, вбудоване програмне забезпечення і виробник; модель мобільного телефону; географічна інформація, така як поштовий індекс, код міста, інтернет-протокол («IP») адреса і місцезнаходження; і інша не особиста інформація користувача.

3.3. При необхідності отримання додаткової інформації про користувача, адміністрація Сайту має право звернутися до користувача з відповідним проханням про надання інформації.

  1. Цілі обробки і використання зібраної інформації

4.1. Адміністрація Сайту використовує зібрану інформацію для наступних цілей:

4.1.1. надання консультацій по форумах або конференціях;

4.1.2. ідентифікація користувача;

4.1.3. відправлення повідомлень користувачеві про форуми або конференції, рекламних матеріалів, для особистого контакту з користувачем;

4.1.4. надання персоналізованої допомоги користувачеві;

4.1.5. проведення маркетингових досліджень, статистичного аналізу поведінки користувачів, покращення якості послуг.

4.2. Зібрані відомості та інформацію адміністрація Сайту включає в свої бази даних, робота яких регулюється положенням Закону України «Про захист персональних даних».

4.3. У будь-якому випадку, адміністрація Сайту збирає, сортує, зберігає, редагує, знеособлює, копіює, видаляє, використовує в інший спосіб інформацію, отриману від користувача в процесі користування Сайтом, тільки в рамках чинного законодавства України.

  1. Захист інформації та надання до неї доступу

5.1. Адміністрація Сайту слідує загальноприйнятим стандартам і підтримує розумні запобіжні заходи, щоб забезпечити безпеку, цілісність, збереження і конфіденційність інформації, отриманої від користувача.

5.2. Персональна інформація іноді може бути розкрита третім особам відповідно до чинного законодавства України і даної Політики конфіденційності. Ми можемо об’єднати інформацію неособистого характеру з особистою інформацією.

5.3. Ваша особиста інформація може бути частково розкрита компаніям, яким передаються права на використання сайту (ліцензії), або іншим діловим партнерам. При цьому, такі компанії будуть використовувати інформацію тільки з метою виконання їх зобов’язань, їм забороняється передавати дану інформацію іншим сторонам.

5.4. Адміністрація Сайту змушена буде розкрити інформацію для відповіді на обгрунтований і законний запит суду, правоохоронних та / або контролюючих органів, інших органів влади.

5.5. За запитом користувача, який він може направити адміністрації Сайту листом за реквізитами, вказаними нижче, користувачеві надається інформація про включення інформації про нього в бази даних адміністрацією Сайту і конкретний спосіб її використання.

5.6. За запитом користувача про виключення інформації про нього адміністрація Сайту виключає таку інформацію про користувача зі своїх баз даних і направляє відповідь користувачеві по суті запиту.

  1. Відмова від розсилки

6.1. Приймаючи умови цієї Політики, користувач погоджується з тим, що при вказуванні користувачем на Сайті свого номера телефону або адреси електронної пошти, адміністрація Сайту матиме право направляти користувачеві інформацію за допомогою коротких смс-повідомлень або електронних листів про послуги, новинки та умови використання Сайту, форуми, конференції та інші заходи, а також іншу інформацію, в тому числі рекламного характеру.

6.2. Користувач має право відмовитися від отримання такої інформації, за допомогою самостійного відключення в параметрах електронного листа з розсилкою функції отримання розсилань за допомогою переходу по спеціальному посиланню зазначеного в листі або направити нам електронного листа на адресу електронної пошти info@agrispace.com.ua.

  1. Адміністрація Сайту

ТОВ «Агрі Спейс»

17600, Чернігівська обл., Варвинський район, смт. Варва, вулиця Зарічна, 3 А

info@agrispace.com.ua